Sådan slettes fotoalbum på Facebook

Åh Facebook, det sociale netværk, som vi lidt efter lidt har fået vores liv. Et eksempel? Vores fotos Sikkert hvis du foretager en gennemgang af alle de albums, du har uploadet i årenes løb, er der en, du har forladt (og det kommer ikke med at skjule det). Eller måske har du lige tilføjet et fotoalbum til Facebook ved en fejltagelse. Er det muligt at slette det? Ja. Opdag i .com hvordan du sletter fotoalbum på Facebook .

Du skal bruge:
  • En computer med internetforbindelse
  • En Facebook-konto
Fremgangsmåden for at følge

1

Fra startsiden på Facebook (du skal have indtastet din konto), i menuen i kolonnen til venstre ses under overskriften Favoritter en indstilling, der er Billeder. Klik der.

2

En ny side åbnes med mange fotos, hvor du er tagget. Det skyldes, at i topmenuen (lige over billederne) er valgt Fotos, hvor du vises. For at få adgang til albumerne skal du klikke på Album .

3

På den nye side vil du se alle de albums, du har uploadet til dette sociale netværk. Klik på det Facebook album, du vil slette.

4

Når du er inde i albummet, vil du se, at i øverste højre hjørne er der to knapper, en hvor du sætter Rediger og en anden med et lille hjul (det klassiske ikon i konfigurationsmenuerne ). Klik på sidstnævnte, og du vil se, hvordan en mulighed, der siger, Slet album åbnes. Klik.

5

Der åbnes en dialogboks, der spørger, om du er sikker på, at du vil slette albummet.

6

Klik på Slet album for at bekræfte. Efter en kort ventetid vender du tilbage til hovedsiden af ​​dine album. Kontroller, at den, du har slettet, er væk.