Sådan slettes en ven på Facebook

Facebook er det mode sociale netværk, og der er flere og flere mennesker der bruger det. Du har sikkert nogensinde accepteret en venneforespørgsel og troede, at det var en person, du vidste, men i sidste ende vidste du ikke hvem det var. Eller at du fortryder at have accepteret nogen, der sandt nok ikke ved du så godt. Bare rolig, at fjerne en ven på Facebook er let og fra .com, vi vil forklare, hvordan du gør det.

Du skal bruge:
  • En computer med internetadgang.
  • En Facebook-konto.
Fremgangsmåden for at følge

1

Indtast profilen for den person, du vil fjerne fra din Facebook-konto, og når du er indenfor, gå til øverste højre side af siden, hvor du vil se en 'Venner'-knap.

2

På toppen af ​​knappen "Venner" vises en menu med flere valgmuligheder og blandt dem, i slutningen af ​​det hele, ' Slet fra mine venner' .

3

Klik på ' Fjern fra mine venner ', og når Facebook spørger dig om du virkelig vil fjerne denne ven fra dine kontakter, skal du trykke på 'Fjern fra mine venner'.

4

Det er gjort! Det sociale netværk vil informere dig om, at processen er udført korrekt, og den person, du har slettet fra din Facebook, vil ikke modtage nogen e-mail.