Sådan slettes Firefox-historikken

Medmindre du ændrer standardindstillingerne, bevarer browseren automatisk oplysninger om hver webside, du besøger. Softwaren gemmer dato og klokkeslæt for hvert besøg på en side sammen med titlen på siden og dens webadresse. Hvis du vil beskytte dit privatliv mere stærkt, kan du konfigurere både Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox til at slette din historie automatisk . Konfigurationen af ​​denne adfærd i nogen af ​​browserne tager kun et par klik. Næste vil vi forklare, hvordan du gør det i Firefox .

Fremgangsmåden for at følge

1

Åbn et Firefox-browservindue.

2

Klik på "Firefox" i øverste venstre hjørne af vinduet og vælg "Valg".

3

Vælg fanen "Privacy" øverst i den resulterende dialogboks.

4

Klik på "Firefox" i rullemenuen og vælg "Husk ikke historik."

5

Klik på "OK" for at bekræfte ændringen.