Sådan slettes de mest besøgte sider i Chrome

Du tror, ​​at din browserhistorik er sikker indtil da, når du åbner en ny fane i Chrome offentligt, og det viser ikoner med de websteder, du besøger oftest. Det er praktisk, ja, fordi det kan spare os meget tid, men det kan også give os problemer, hvis vi ikke vil have andre, der bruger den computer til at vide, hvor du bruger timerne. Er det muligt at slippe af med disse billeder? Ja! I .com fortæller vi dig, hvordan du fjerner de mest besøgte sider i Chrome.

Fremgangsmåden for at følge

1

Åbn Google Chrome og gå til Filer> Ny fane (eller Ctrl + T) for at åbne en ny fane. Du vil se i midten dine otte mest besøgte sider.

2

Før musen over nogle af de fremhævede sider. Du vil se, at der vises et kryds i øverste højre hjørne. Klik på den, og siden forsvinder. Det vil dog blive erstattet af den næst mest besøgte side, så det fungerer kun, hvis du vil slette en bestemt side derfra.

3

For at fanen skal vises helt tom, skal du slette browsinghistorikken, så Chrome ikke ved, hvilke sider du har besøgt. For at gøre dette skal du klikke på ikonet med tre vandrette linjer øverst til højre i browseren og vælge "Indstillinger".

4

Siden Chrome- indstillinger åbnes. Du vil se, at i kolonnen til venstre er der en menu, hvor en af ​​mulighederne er "Historie". Klik der

5

Øverst i historikafsnittet vises en knap, hvor der står "Ryd browserdata ...". Klik på det for at udføre denne proces.

6

Der åbnes et popup-vindue, hvor du skal vælge fra, hvornår du vil slette navigationsdataene, og hvad du vil blive slettet præcist. Vælg "Fra begyndelsen af ​​tiden", sørg for, at afkrydsningsfeltet Navigationhistorik er markeret, og klik på knappen "Slet navigationsdata". Det kan tage et stykke tid, så vær tålmodig.

7

Når du er færdig, skal du åbne en ny fane. Der er kun to fremhævede websteder, en velkommen til Chrome og Chrome Webshop .