Sådan slettes arkiverede meddelelser fra Facebook

Vidste du, at du aldrig sletter nogen besked på Facebook ? På en fuldstændig automatisk måde forbliver de arkiveret i en kategori, der stort set er ukendt for de øvrige brugere. Hvis du er kommet her, har du sikkert villet slette dem, når du ser dem, og du har opdaget, at det virker umuligt at gøre det. Men der er en måde, og vi vil lære dig at gøre det trin for trin. Fortsæt læsning!

Du skal bruge:
  • En computer med internetadgang.
  • En Facebook-konto.
Fremgangsmåden for at følge

1

Log ind på din Facebook- konto og klik på ikonet 'Beskeder' for at indtaste, og klik derefter på 'Vis alle', og en liste vises til venstre med alle de beskeder du har i FB.

2

For at kunne fjerne de arkiverede meddelelser fra Facebook skal du klikke på "Mere" som vises til venstre, lige over alle meddelelser. Her vil du se forskellige muligheder, og du skal klikke på "Arkiveret" for at finde disse meddelelser.

3

Som du ser, er alle de samtaler, du troede elimineret, blevet reddet i hele denne tid. For at slette dem på en endelig måde skal du gå en efter en, fordi der indtil nu ikke er mulighed for at slette dem på en massiv måde.

4

Så snart alle meddelelser arkiveret i Facebook vises, skal du placere musen på computeren i symbolet, der vises i højre side. Hvis du lægger det øverst, vil du se, at muligheden for "Unarchive" vises, skal du klikke på denne indstilling, så du kan slette meddelelserne arkiveret fra Facebook, og der er ikke spor af denne samtale på det nævnte sociale netværk.

5

Husk på, at de beskeder, du modtager på Facebook, når det går lidt tid, ikke længere er i din indbakke for at være i denne arkiveringsindstilling. Medmindre du sletter dem manuelt, gemmes meddelelserne altid i dette sociale netværk, så hvis du vil slette dem, skal du følge de trin, vi lige har angivet. Det er den eneste mulighed, der for øjeblikket eksisterer for at fjerne dem.