Sådan slettes min Google Plus-konto

Hvis du overvejer at annullere din Google Plus-profil, vil vi i denne artikel vise dig trin for trin hvordan du gør det. Du skal dog være opmærksom på, at denne type modifikation indebærer en række ændringer i din brugeroplevelse, og du skal desuden ikke glemme, at dette sociale netværk i øjeblikket er forbundet med YouTube, derfor er din brug i denne web I denne unOMO-artikel opdager vi, hvordan du sletter en Google Plus-konto og informerer dig om de ændringer, du måtte opleve.

Du skal bruge:
  • En computer med internetadgang.
  • En Google Plus-konto.
Fremgangsmåden for at følge

1

Det første skridt til at kunne slette din Google Plus-konto er at få adgang til følgende webadresse: //plus.google.com/downgrade. Når du er her, vil du se den sædvanlige boks for at logge ind på Gmail, så du skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

2

Derefter vil du se en informativ tekst, hvor dette sociale netværk informerer dig om de konsekvenser, der vil opstå, når du sletter din profil i Google Plus. Der er nogle tjenester, som du ikke længere kan bruge, når du sletter dette netværk, for eksempel vil enhver interaktion, du har gjort på din væg (indlæg, kommentarer, +1, osv.) Slettes, dine Youtube-playlister vil også forsvinde og så videre.

Husk, at i øjeblikket er Gmail og Youtube-konti forbundet, så eventuelle kommentarer, du har lavet på YouTube, samt dine abonnementer, eller dine kanaler vil blive slettet. Vi anbefaler, at før du sletter dig fra Google +, skal du læse omhyggeligt, hvad der vil påvirke dig.

3

Hvis du efter at have læst det, stadig vil slette din konto i Google Plus, er det næste skridt at gå ned på siden hele vejen ned og vælge den boks, vi har markeret i skærmbilledet, og det understreger, at når du har slettet din profil, denne ændring er endelig. Markér afkrydsningsfeltet for at fortsætte med proceduren, og tryk derefter på "Fjern udvalgte tjenester".

4

Med denne enkle procedure har du allerede formået at slette din profil i Google Plus. At markere dig fra dette sociale netværk betyder ikke, at du har slettet din konto på Gmail-mail-serveren, men at du kun har slettet din offentlige profil og ikke længere kan bruge det sociale netværk.

Hvis du vil afinstallere programmet på din mobil, fortæller vi i denne artikel, hvordan du afinstallerer Google Plus på Android.

5

Derudover skal du huske, at hvis du sletter en profil i Google Plus, er denne ændring permanent, det vil sige, at du ikke kan aktivere din profil igen under alle omstændigheder. Den eneste mulighed, du ville have, hvis du ville bruge dette sociale netværk igen ville være at registrere igen. Men alle de data, du tidligere har offentliggjort, kunne ikke genvindes, det er vigtigt for dig at være klar.