Sådan slettes min Twitter-konto - opdateret

Er du træt af Twitter ? Hvis du er træt af dette lille sociale netværk, hvis du vil starte fra bunden af ​​en ny konto, eller endda hvis du helt vil forsvinde fra internettet, er der kun én måde at nå dit mål på og er permanent at slette din Twitter-konto . Hvis du stadig ikke er sikker på at tage dette trin (som ikke har noget bagud), kan du altid slette alle dine tweets gennem denne artikel i showet for at gøre det effektivt med et enkelt klik. Hvis du dog er 100% enig i at afslutte din profil, læs videre!

Du skal bruge:
  • En computer med internetadgang.
  • En konto på Twitter.
Fremgangsmåden for at følge

1

Husk på, at det trin du er ved at tage, er helt definitivt og derfor permanent. Hvis du sletter din Twitter-konto, vil du ikke kunne gå tilbage og genoprette den, så tænk den over, før du gør det.

Du skal også vide, at for at slette din Twitter-konto skal du logge ind, så det er vigtigt, at du kender dit brugernavn og adgangskode for at få det.

2

Log ind på din Twitter-konto, og vælg 'Indstillinger og privatliv'. For at gøre det skal du klikke på avataren øverst til højre ved siden af ​​søgefeltet og som angivet på billedet.

3

For at fortsætte processen skal du bare glide ned til bunden af ​​skærmen, der er åbnet. I slutningen af ​​alt finder du den mulighed du leder efter. Hvis du vil fortsætte med din Twitter-udgave, klik på indstillingen, rul ned til bunden af ​​skærmen og klik på indstillingen ' Deaktiver min konto '.

4

Twitter vil spørge dig, om du virkelig ønsker at træffe denne beslutning og desuden vil informere dig om de forskellige muligheder, du skal undgå at deaktivere, og hvordan du fortsætter med at fjerne din konto:

  • I løbet af 30 dage vil dine kontooplysninger blive opbevaret. På et hvilket som helst tidspunkt i disse 30 dage kan du genaktivere din konto, men efter den tid vil den blive uoprettelig.
  • Hvis årsagen til suspensionen af ​​din konto er, at du vil ændre dit brugernavn, informerer de dig om, hvordan du gør det.
  • I tilfælde af endeligt at deaktivere din konto om et par minutter bliver det elimineret, men noget indhold kan tage lidt længere tid.

Hvis du ikke er overbevist af nogen af ​​de alternative muligheder, der tilbydes, skal du vælge at deaktivere din konto .

5

Tillykke! Du er helt fri fra Twitter-domænet, det har været nemt, ikke? Hvis du også vil slette din Facebook-konto i denne video, forklarer vi, hvordan du gør det. Og hvis det generer dig, er Instagram-fotos, inviterer vi dig til at læse vores artikel, hvordan du fjerner min Instagram-konto hurtigt og nemt.

6

Hvis årsagen til, at du vil slette din Twitter-konto, har at gøre med aktiviteten hos en bruger, der generer dig, bør du vide, at du ikke behøver at afmelde dig fra dette sociale netværk, men det er kun nødvendigt at blokere det for at der kan ikke få adgang til dine tweets eller du selvfølgelig se din.

For at blokere nogen på Twitter skal du bare følge disse trin, som vi giver dig nedenfor:

  1. Få adgang til din personlige Twitter-konto og find den person, du vil blokere. Husk at du kan blokere alle, der bruger dette sociale netværk, selvom du ikke følger ham eller følger dig.
  2. Når du er placeret, skal du klikke på brugernavnet til den person, du vil blokere.
  3. Umiddelbart åbner du et vindue, hvor du kan se profilen. Her vil du se, at til højre ved siden af ​​"Følg" knappen er der et ikon for en lille person, klik på den og en menu åbnes.
  4. Her kan du tjekke "Bloker", og dit Twitter navn vises med @ foran.

Det er gjort! Nu vil du ikke længere se nogen offentliggørelse af den pågældende bruger.

tips
  • Skift din email-adresse og dit brugernavn, før du sletter kontoen helt. Dette giver dig mulighed for at genskabe en ny konto med samme navn og / eller e-mail.