Sådan slettes min Facebook-søgehistorik

Det er skræmmende, men Facebook har gemt alle de søgninger, du har gjort i din søgemaskine. Ja, hvis du for to dage siden kigget efter den tidligere ud af nysgerrighed, kan din kæreste se, at du har gjort det, hvis du har adgang til dit sociale netværk ... Da vi ikke kan lide, hvor vores privatliv går i, i den følgende artikel af Vi lærer, hvordan du sletter din Facebook-søgehistorie trin for trin. Bemærk!

Du skal bruge:
  • En computer med internetadgang
  • En Facebook-konto
Fremgangsmåden for at følge

1

Det første skridt til at fjerne din Facebook-søgehistorik er at logge ind på dette sociale netværk, som du altid gør ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

Gå derefter til din Facebook-profil og klik på knappen ' Vis aktivitet log ', som du finder på dit coverbillede.

2

Din aktivitetsrapport indsamler alle de handlinger, du har gjort i det sociale netværk før, og det inkluderer utrolig, din søgehistorik .

I menuen til venstre, hvor 'Billeder', 'Ligesom' og 'Kommentarer' vises, skal du klikke på ' Se mere '.

3

Dernæst skal du klikke på 'Søg' og automatisk vises alle de navne, du har angivet i søgemaskinen ... Spooky, right?

4

I det øverste område til højre finder du muligheden ' Slet søgninger ', klik på den og ... klar! Ved at følge disse enkle trin har du allerede formået at slette din Facebook-søgehistorik.

5

Hvis du fandt denne artikel nyttig, kan du også være interesseret i at vide, hvordan du udfører andre lignende handlinger på din Facebook. Til dette inviterer vi dig til at konsultere følgende artikler:

  • Sådan slettes arkiverede meddelelser fra Facebook
  • Sådan slettes fotoalbum på Facebook
  • Sådan slettes et tag på Facebook
tips
  • Det anbefales at rydde din Facebook-søgehistorik ofte.