Sådan fjerner du Spotify fra min Facebook-tidslinje

Spotify er applikationen par excellence at forbruge musik. For nogen tid siden aktiverede de muligheden for at registrere sig til applikationen via Facebook, der linkede vores konto til musikplattformen. At have begge konti tilsluttet indebærer, at Spotify har adgang til vores data og tilladelser til at offentliggøre på vores Facebook.

Hvis du har spurgt dig selv, hvordan du fjerner Spotify fra Facebook-tidslinjen, forklarer vi i denne artikel de nødvendige skridt til at gøre det og stopper med at dele den musik, vi hører på Facebook.

Du skal bruge:
  • En computer
  • Internetadgang
  • En konto på Spotify.
  • En konto på Facebook.
Fremgangsmåden for at følge

1

For helt at stoppe Spotify's aktivitet på vores tidslinje, gå til Facebook og åbne 'Indstillinger' i rullemenuen øverst til højre.

2

Gå til afsnittet "Programmer og websteder" og kig efter Spotify-appen, der er repræsenteret ved dens ikon. Det er muligt, som i tilfældet med billedet nedenfor, at du glider under for at finde Spotify-programmet, så du skal klikke på "Se alle".

3

Find Spotify i listen over programmer, du bruger, og klik på den lille blyant, der vises til højre for ikonet, som vi ser på billedet. Dette ikon repræsenterer indstillingen "Rediger konfiguration" og giver os adgang til panelet for at se, hvad vores data har Spotify og de tilladelser, den skal offentliggøre.

4

I afsnittet "Denne applikation kan:" Fjern markeringen i feltet, hvor indstillingen "Publicer" vises. På denne måde indikerer de, at du ikke ønsker Spotify at offentliggøre nogen form for indhold relateret til din ansøgning i din biografi.

5

Derudover har vi også mulighed for at fjerne vores Facebook-konto helt fra Spotify. Denne indstilling forhindrer os i at se vores venners aktivitet i applikationen, og at de kan se, hvad vi hører på Spotify. Til dette har vi adgang til vores Spotify-konto fra applikationen og adgang til afsnittet "Indstillinger", som vi ser på billedet.

6

Når vi har fået adgang til præferencer for vores Spotify-konto, skal vi gå ned, indtil vi finder den blå strimmel, hvor vi har mulighed for at fjerne linket til vores Facebook-konto.

Når vores konto er fjernet fra hinanden, kan vi ikke se de sange, som vores Facebook-venner lytter til på Spotify, og de kan ikke se, hvad vi lytter til.