Sådan slettes en blokeret kontakt i Whatsapp

Har du blokeret nogen i Whastapp og vil eliminere det helt? Når en kontakt er blokeret i denne instant messaging-applikation, gemmes den også på mobilenheden i afsnittet "Blokerede brugere", men hvis du vil helt eliminere spor af din telefon, skal du følge de instruktioner, vi giver dig næste på. Fortsæt læsning, og du vil opdage, hvordan du fjerner en blokeret kontakt i WhatsApp i enkle trin, der er meget nemme at udføre. Har kun de mennesker, du vil have på din mobil!

Fremgangsmåden for at følge

1

Når du har blokeret en WhatsApp-kontakt, skal du tage højde for, at personen ikke vil være i stand til at kontakte dig via dette kommunikationsmiddel. Så snart en person er blokeret, vil du ikke modtage meddelelser fra den pågældende person, selv om hun vil kunne se dem som om hun havde sendt dem til dig, men med kun en check, det vil sige, at du ikke har modtaget det; Ud over dette kan du ikke se din sidste forbindelse, din status eller dit profilbillede.

I denne anden artikel fortæller vi dig i detaljer, hvad der sker, hvis du blokerer nogen på WhatsApp.

2

Men hvis denne mangel på kommunikation ikke er nok for dig, og du vil fjerne den blokerede kontakt i WhatsApp, så den ikke engang vises på din enhed, skal du følge disse trin. Først og fremmest skal du slette din kontakt fra din mobiltelefon, for det skal du kun få adgang til dagsordenen på din smartphone og derefter søge efter det navn, som du har gemt personen med.

Når du er placeret, skal du markere den og vælge valgmuligheden Slet eller Slet kontakt På denne måde sletter du dit telefonnummer eller de data, du har gemt i din enhed. Først og fremmest skal du sørge for, at kontakten fjernes fra SIM-kortet, ikke kun fra telefonen, men også fra hukommelseskortet.

3

Når du er slettet fra din mobilkontaktliste, skal du få adgang til dine blokerede WhatsApp- kontakter . For at gøre dette skal du indtaste din ansøgning og få adgang til din profil, det vil sige skærmen, hvor du vil se en komplet liste over dine samtaler, og her øverst til højre ses tre knapper, tryk og vælg indstillingen "Indstillinger > Konto> Fortrolighed. "

4

Så snart du har indtastet WhatsApp privatlivets indstilling, skal du søge efter afsnittet "Blokerede kontakter" . Hvis du klikker på denne mulighed, vil du se en komplet liste med alle de personer, du har blokeret, så de ikke kan tale med dig på denne måde. Du vil se, at de, der ikke længere er på din mobiltelefon, vises uden navn, kun med deres telefonnummer.

5

I øjeblikket er dette den eneste mulighed, der findes for at fjerne en blokeret kontakt i Whatsapp, det vil sige, at du kan slette dit navn, så det ikke vises i din kontaktliste, men indtil nu er det umuligt at fjerne det fra dit blokerede kontaktregister, vil denne persons telefonnummer altid vises. WhatsApp har stadig ikke svaret på det, og derfor er den eneste måde, der eksisterer, der virkelig forsvinder, at telefonnummeret er, når den anden person også sletter dig fra din liste over kontakter.

6

Vi har opdaget andre WhatsApp-funktioner, så du kan lære at bedre administrere denne mobile messaging-applikation, så vi fortæller dig, hvordan du deler en kontakt via WhatsApp, fjerner en WhatsApp-kontakt eller hvordan du bruger WhatsApp på din computer.