Sådan fjerner du et socialt netværk i HootSuite

I HootSuite kan du få alle dine sociale netværk sammen som Twitter, Facebook, Linkedin, WordPress osv., Og dermed har kontrol over dem alle fra samme websted. Andre fordele, bortset fra fordelen ved at have alle sociale netværk på samme websted, er at det er muligt at offentliggøre samme meddelelse på alle netværk, det bruger ikke computerressourcer, det giver dig mulighed for at programmere tid og dag til en besked, den kan bruges fra mobilenheder mv.

Du skal bruge:
  • Har en HootSuite konto
  • Har sociale netværk
Fremgangsmåden for at følge

1

For at slette et socialt netværk fra din HootSuite skal du først sætte musen på toppen af ​​det lille hootsuite ugle billede på venstre side.

2

Så åbner siden som vist i billedet, og du skal gå til at finde det sociale res, du vil slette. Når du har det, læg musen over det, og du vil se, hvordan en lille tandhjul kommer frem, klik på dette hjul.

3

Når du har klikket, vises en lille liste, og du skal gå til slutningen, hvor du skal slette hootsuite.