Sådan slettes en Gmail-kontakt

Posttjenesten til Google, Gmail, er meget nyttig og har mange funktioner, men undertiden kan vi ved en fejltagelse snige en kontakt, som vi virkelig ikke ønsker at have registreret. Selvom sletningen er meget enkel, kan det være svært at finde det første skridt, der giver dig adgang til det. For at hjælpe dig med din ledelse i .com forklarer vi i detaljer, hvordan du fjerner en kontakt fra Gmail.

Fremgangsmåden for at følge

1

Som vi siger kan vi overveje, at den mest komplicerede del af denne proces er at finde det første link, der giver adgang til administrationen af Gmail-kontakter . Hvad du skal gøre, er at gå øverst til venstre og placere markøren over den røde tekst, der siger Gmail. Derefter vises en undermenu, der var skjult, og som har følgende elementer:

  • Gmail.
  • Kontakter.
  • Opgaver.

Logisk skal du klikke på Kontakter.

2

Derefter ændrer Gmail-grænsefladen fra skærmen alle de meddelelser, du kunne have i indbakken. I stedet finder du forskellige knapper, som giver dig mulighed for at administrere dine kontakter. Hvis du vil slette en kontakt i Gmail, skal du klikke på, hvor det står Mine kontakter.

3

Nu i den centrale del af skærmen ser du alt, du har registreret. I vores tilfælde har vi kun en. For at slette det skal vi markere boksen, der går forud for dens navn.

4

Derefter går vi øverst til venstre og placerer markøren over Mere for at vise os den menu, der er skjult, og hvor vi finder muligheden for at slette kontakt blandt andre. Vi trykker på den.

5

Systemet advarer os på det tidspunkt, at vi allerede har fjernet kontakten fra Gmail . Derudover giver det os mulighed for at genoprette det, noget vi ville få ved at trykke på Fortryd.

6

Nu hvor du ved, hvordan du sletter kontakter i Gmail, kan du måske vide, hvordan du bringer dem, du har i andre internettjenester. I denne artikel forklarer vi i detaljer, hvordan du importerer kontakter fra iCloud til Gmail.