Sådan sender du direkte beskeder til flere brugere på Twitter

Ønsker du at kontakte flere personer via private Twitter-beskeder og ikke ved hvordan man gør det? For et stykke tid siden var det ikke muligt at udføre denne handling uden at installere et program, men nu er det ikke længere nødvendigt. Så hvis du også vil vide, hvordan du sender direkte beskeder til flere brugere på Twitter, skal du læse denne artikel, og du finder trin for trin.

Du skal bruge:
  • En computer med internetadgang.
  • En Twitter-konto.
Fremgangsmåden for at følge

1

Det første skridt til at sende en direkte besked til flere brugere på Twitter vil naturligvis være at åbne websiden for dette microblogging-netværk - eller applikationen af ​​din smartphone eller tablet - og logge ind med din bruger eller e-mail-konto og adgangskode .

Dernæst skal du gå til knappen ' Meddelelser ', der er placeret øverst til venstre på Twitter-webstedet.

2

Når du er inde på listen over direkte beskeder eller direkte besked (DM) på Twitter, skal du klikke på den blå knap ' Ny besked ', der vises i højre hjørne af dette popup-vindue.

3

Derefter kan du skrive navnet på alle Twitter brugere, til hvem du vil sende denne private gruppe besked, med højst 20 personer. Så når du begynder at skrive, vil du se de resultater, der matcher den søgning, du laver.

4

Det næste skridt er at skrive teksten til den besked, du vil sende via Twitter. Husk, at ligesom du skriver en tweet, kan du kun indtaste 140 tegn for hver direkte besked eller Twitter DM. Når du har det, skal du trykke på knappen 'Send besked'.

5

På denne måde sender du DM til alle Twitter brugere, du har valgt samtidig, og hver gang de svarer, kommer den også til resten af ​​meddelelsens medlemmer. På denne måde kan du snakke i en gruppe hurtigt og nemt uden at skulle sende tweets i dine tidslinjer .

6

Hvis du til enhver tid vil tilføje en anden bruger til tråden i private Twitter-beskeder, skal du kun trykke på de tre vandrette punkter, der vises til højre for meddelelsesvinduet. Når menuen er vist, skal du vælge indstillingen 'Tilføj personer'. Og klar!