Hvordan kan jeg afmelde mig på Twitter?

Du har åbnet en konto på Twitter, og du har aldrig forstået det fuldt ud, så nu vil du afmelde dig . Eller du vil deaktivere din konto, fordi du har sagt ting, du foretrækker, at ingen ser. Af en hvilken som helst grund er faktumet, at du vil have din brugerkonto forsvundet, og selv om det i nogle sociale netværk er nogle gange umuligt at forlade, kan det gøres. I .com forklarer vi trin for trin, hvordan du afmelder dig på Twitter.

Fremgangsmåden for at følge

1

Indtast din Twitter-konto, og i øverste højre hjørne klikker du på konfigurationshjulet. En rullemenu åbnes.

2

Klik på "Indstillinger" i denne menu.

3

På siden "Indstillinger" ruller du ned til bunden. Du vil se, at der står " Deaktiver min konto ". Klik her

4

En side åbnes, hvor Twitter forsøger at overbevise dig om ikke at forlade og giver dig oplysninger om afmeldingsprocessen. Nedenfor har du to muligheder: " Deaktiver @ brugernavn " eller "Annuller". Klik på den første.

5

Der åbnes et nyt vindue, hvor du skal indtaste dit kodeord. Gør det og klik på " Deaktiver konto ".

6

En ny meddelelse vil informere dig om, at din konto allerede er blevet slettet (selv om den ikke bliver slettet permanent indtil 30 dage senere, hvis du fortryder det).