Hvordan ikke at blive vist online i Facebook Messenger

I de senere år er internettet blevet det største kommunikationsværktøj blandt verdens befolkning. Takket være den tilgængelighed, der kan fås på internettet fra stort set alle verdenshjørner, kan vi forblive forbundet med et stort antal mennesker, som vi aldrig ville vide eller med hvem vi ikke kunne opretholde nogen form for forhold, hvis det ikke var for dets eksistens. I begyndelsen var chatten det værktøj, vi brugte til dette formål, og det er i øjeblikket et behov, der er dækket af sociale netværk.

En af de mest brugte til at holde kontakten med vores familie og venner, eller møde igen med gamle college eller universitet, er Facebook. Takket være de oplysninger, der oprettes i dette sociale netværk, og de data, som vi fremhæver i vores profiler, kan vi møde mennesker, vi troede, vi aldrig ville se igen. Facebook har udviklet sig og indarbejdet nye værktøjer som Facebook Messenger, der tjener til at chatte med dine venner. Vil du vises som ikke tilsluttet? I forklarer vi, hvordan du ikke kan vises online i Facebook Messenger .

Fordele ved ikke at blive vist forbundet i Facebook Messenger

Du skal ikke bekymre dig, du bliver ikke den første eller den sidste person, der ikke vil fremstå som "forbundet" i Facebook Messenger hver gang han går ind i applikationen. Faktisk er der mange fordele, der vises som frakoblet i Facebook Messenger:

  • Tal kun med hvem du vil have : Hvor mange venner har du på Facebook? Sikker på at du har mange kontakter, der vises på din Facebook Messenger og sandsynligvis ikke vil tale med dem hver gang du tilslutter. Eller måske foretrækker du ikke at have samtaler med bestemte mennesker, både på bestemte tidspunkter og regelmæssigt, selvom du ikke vil fjerne dem som Facebook-venner.
  • Ideel til arbejdsmøder : Denne type applikationer, som WhatsApp eller Telegram, bruges mange gange til at oprette grupper af venner og arbejde, til at organisere en exit eller at oprette projekter. Derfor er det sandsynligt, at du normalt indtaster Facebook Messenger for at holde et lille møde med dit arbejdsteam, og hvis du ser ud som "forbundet", kan du blive kontaktet af et par venner eller bekendte, og du vil ikke eller ikke kan tale med dem på det tidspunkt, men du vil heller ikke virke ubehagelig ved at nægte at gøre det.

Hvis du ikke vises online, når du tilslutter, kan du spare dig for denne type situation, så du kun kan bruge din tid sammen med den gruppe eller den person, du virkelig vil chatte med. Vi forklarer, hvordan du gør det i to enkle trin.

Hvordan ikke at blive vist forbundet i Facebook fra mobilen - første skridt

At komme ikke til at blive vist online i Facebook Messenger er enkel, men det lykkes ikke, hvis du glemmer at gøre et af de to trin, som vi forklarer, fordi det ikke er nok at gøre det i Facebook Messenger. For at være effektiv skal du også gøre det i din mobils Facebook-applikation .

  1. Indtast først Facebook Messenger i din mobil.
  2. Hovedskærmen åbnes, hvor dine kontakter vises, og de der er aktive.
  3. Du skal vælge din profil, som du finder i øverste højre hjørne af skærmen.
  4. Når du får adgang til din profilskærm, vises en menu med forskellige muligheder.
  5. Rul ned, indtil du finder en knap kaldet 'tilgængelighed'.
  6. Du skal bare vælge den, så den går fra at blive aktiveret til deaktiveret.

Men det er ikke nok. Du har løst det første skridt, og du vil ikke længere blive vist, som du er tilsluttet, hver gang du indtaster Facebook Messenger, men denne ændring i konfigurationen forhindrer dig ikke i at blive vist som ikke forbundet i dit Facebook-program på din mobil. Det er det andet trin, du bliver nødt til at gøre.

Sådan vises offline i Facebook Messenger - andet trin

For at kunne undgå at blive vist online i nogen af ​​de to Facebook-chats, skal du færdiggøre det andet trin.

  1. For at gøre det, skal du gå til dit Facebook-program på din mobil.
  2. Når den åbnes, vises din hjemmeside med alle publikationer af dine kontakter.
  3. Du skal vælge menuen, der er øverst til højre på skærmen, og det er repræsenteret af et symbol på tre vandrette striber.
  4. Når menuen åbnes, skal du gå ned, indtil du finder indstillingen 'Indstillinger og privatliv' og vælg det.
  5. Blandt de muligheder, der vises, vælger du 'Kontoindstillinger'.
  6. I den menu finder du 'Facebook Chat'.
  7. Hvis du vælger det, ændres det fra at blive aktiveret til deaktiveret, så du ikke længere vises online, når du tilslutter.

Husk, at hvis du har besluttet at blive vist som afbrudt, når du indtaster begge programmer, vises dine kontakter ikke som tilsluttede eller online . Nu hvor du ved hvordan ... kan du også være interesseret i denne anden artikel om, hvordan du beskytter mit Facebook profilbillede.