Hvordan ikke at blive vist online på Instagram

Sociale netværk har den fordel at være i umiddelbar kontakt med venner og mange andre mennesker. Men de har også den negative side, du kan vide, om du er online eller ej på det tidspunkt og ikke altid ønsker at etablere kommunikation med den bruger eller ikke har nok tid til at gøre det, blandt andre mulige årsager. I disse tilfælde har sociale netværk som Instagram funktioner, der gør det muligt for os at deaktivere denne mulighed, så ingen ved, om vi er online på nuværende tidspunkt, om vi har læst meddelelserne eller ej, og om vi er aktive i de såkaldte Instagram-historier. Det er en proces, der burde være kendt, fordi hvert socialt netværk har sit særpræg, når det kommer til at opretholde privatlivets fred for brugerne.

Hvis du ikke ved, hvordan det er gjort, forklarer vi trin for trin, hvordan du ikke kan vises online på Instagram . Vi forventer allerede, at det er en ekstremt enkel proces, foruden at være meget hurtig, fordi den udføres i få handlinger. På denne måde kan du tilsluttes, når du vil, men uden at nogen ved det. Dette vil også gøre det nemmere at svare, når du mener, at det er den mest passende tid og gå ubemærket, når du vil, bortset fra at styre dit privatliv, som du virkelig synes, det er praktisk.

Du skal bruge:
  • For ikke at blive vist online på Instagram behøver du ikke andet at få adgang til det sociale netværk fra applikationen af ​​dette sociale netværk fra din mobilenhed og indtaste din konto. Det er så simpelt.
Fremgangsmåden for at følge

1

Det første skridt, der skal tages for ikke at blive vist online på Instagram, er at komme ind i profilen . Derfra skal du gå til konfigurationsafsnittet, som er kendt som et hjul, der har tænder, og som ligner et gear.

2

Når dette "hjul" er blevet givet i konfigurationer, er det næste, der skal gøres, at søge efter alternativet "Aktivitetsstatus" . Dette afsnit vises, når menuen "hjul" vises og viser flere muligheder. Normalt vises det i tredje position af listen, der åbnes.

3

Når du har visuelt placeret indstillingen "Aktivitetsstatus", skal du rulle ved hjælp af markøren for den pågældende liste, indtil du kan klikke på den pågældende mulighed. Der vises det som en slags menu, der viser "Vis aktivitetsstatus", hvilket giver mulighed for at vise eller ikke vise det.

4

I disse tilfælde skal du flytte den cirkel, der vises i "Vis aktivitetsstatus" til den ønskede indstilling. I dette tilfælde vil det være i retning af "nej" at ikke vises online på Instagram . Og hvordan er det gjort? For at gøre dette skal du bare trykke på cirklen og flytte den til den side, der siger "nej" eller "deaktiver". Og helt klar. Processen er allerede færdig med disse fire trin.

Nu hvor du ved, hvordan du ikke kan vises online på Instagram, kan du også være interesseret i denne anden artikel om Sådan tagger du på Instagram.

tips
  • Husk, at hvis du deaktiverer indstillingen
  • Desuden er det ikke muligt at vide, om en ven eller person har læst meddelelsen, der er sendt til dem, og når den er markeret med "set" i "Direct" sektionen, hvor de gemte beskeder er gemt. udveksles i dette sociale netværk ud over at fremgå de fremsatte og modtagne angivelser og angive tidspunktet for den sidste forbindelse. Dette ikon
  • I tilfælde af Instagram webversionen kan du ikke direkte få adgang til funktionen
  • Funktionen af