Hvordan ikke at blive vist online i WhatsApp

Et af de største problemer i dagens digitale verden er manglen på privatlivets fred. Visse instant messaging-applikationer bruger geolocation til at bestemme, hvor vi sender de meddelelser, vi sender med det pågældende program, hvilket er et alvorligt problem for dem, der ikke ønsker at virksomheden skal kende deres placering eller deres kontakter, med hvem de chatter . På samme måde kan både ansøgningsfirmaet og vores kontakter vide, hvilke gange vi forbinder eller ej.

I tilfælde af WhatsApp app er heldigvis det faktum, at den tid du forbinder vises, er dit valg, og det er meget nemt at forhindre andre i at se, om du er online eller ej, og på hvilket tidspunkt. Så hvis du vil vide, hvordan du ikke skal vises online i WhatsApp, skal du læse denne artikel og opdage alle de trin, du skal følge for at opnå det hurtigt og nemt.

Fremgangsmåden for at følge

1

Hvis du vil vide, hvordan du skal være online i WhatsApp uden at blive set, er det første, du skal vide, at det ikke betyder noget, om din mobil er en Android- eller iOS- enhed, du kan gøre det på samme måde. Til at begynde med skal du indtaste WhatsApp-applikationen .

Du vil se, at applikationen går direkte ind i chats-indstillingen, og at i tilfælde af iOS under listen over kontakter, som du har en samtale med, er der en menu, hvor der vises valgmuligheder som favoritter, opkald, kontakter, chat og indstillinger . Du skal indtaste konfigurationsindstillingen, som har en gearhjulsform, ikonet der angiver denne funktion eller applikationsværktøjerne. Hvis du har en Android-enhed, skal du gøre det samme, er den eneste forskel, at menuen Indstillinger vises øverst til højre med tre punkter.

2

For at fjerne "Online" WhatsApp, skal en status, som ikke alle vil være synlige, når du er i Indstillinger, du skal indtaste den Konto indstilling, der er angivet med ikonet for en nøgle. I Konto finder vi blandt andet muligheden for at konfigurere eller graduere vores privatliv i denne applikation, da den indeholder mulighederne for nødvendige justeringer, der ikke skal vises online i WhatsApp .

3

Når du indtaster Konto-indstillingen i Konfigurationsmenuen, vil du se, at følgende faner vises hovedsageligt:

  • Beskyttelse
  • sikkerhed
  • Skift nummer
  • Slet min konto

For at opnå dit mål om ikke at blive vist online i denne applikation, når du tilslutter, skal du indtaste fanen Privacy . Når du indtaster denne indstilling, vil du se, at flere andre muligheder vises:

  • Sidste gang
  • Profilbillede
  • stat
  • låst
  • Læsning af bekræftelser

Alle disse justeringsfaner giver os mulighed for at regulere alt efter vores smag, for eksempel kan læsningskontrollerne aktivere eller deaktivere dem, og disse tjener os til at vide eller ej, alt efter hvad vi vælger, hvis de kontakter vi skriver har læst eller ej meddelelsen På samme måde, hvis vi afbryder forbindelsen, kan de ikke se, om vi har læst meddelelsen eller ej. Derfor har du i denne menu flere muligheder for justeringer, der kan interessere dig. I dette tilfælde skal du for at fjerne "Online" WhatsApp, skal du indtaste fanen Status .

4

For at fortsætte med at vide, hvordan det ikke kan vises online i WhatsApp, når du har indtastet denne indstilling, kan du vælge, om du vil have dine kontaktpersoner til at se din forbindelsesstatus eller ej. Inden for denne fane kan du vælge mellem følgende muligheder:

  • alle
  • Mine kontakter
  • ingen

Så at ingen, uanset om du har den blandt dine kontakter eller ej, skal du se, om du er forbundet i WhatsApp, eller du bliver ikke nødt til at vælge Ingen, så ingen kan vide, om du er online.

Derudover kan du indtaste valgmulighederne for sidste og fotoprofil og gøre det samme, vælg ingen, så det kan du ikke se tidspunktet for den sidste gang du tilsluttede eller dit profilbillede, eller bare det Begræns det til dine kontakter. Du må tænke, at ved at gøre dette, vil andre ikke se dette fra dig, men ingen af ​​dem.

5

Nu hvor indstillingerne på din WhatsApp-konto allerede er etableret for at sikre større privatliv, har du mulighed for kun at reagere på de meddelelser, som du anser mest vigtige. Så du kan lade resten af ​​beskederne reagere senere uden frygt for, at senere nogen vil fortælle dig, at du allerede var i forbindelse med timer eller at du allerede havde læst deres besked et stykke tid siden, og du ikke havde sagt noget.

6

Der er en anden måde at gå ubemærket, når du opretter forbindelse til WhatsApp, men i virkeligheden har denne metode stadig brug for flere tests for at sikre, at det fungerer overhovedet. For at kunne læse og sende meddelelser uden at vide, om du er forbundet med applikationen, kan du i tillæg til ovenstående også bruge flytilstand .

Ved at aktivere denne tilstand afbrydes den mobile enhed simpelthen fra enhver internetforbindelse, enten Wi-Fi eller mobildata, så du kan indtaste WhatsApp-programmet, læse meddelelserne og kun reagere på dem, du vil have, uden nogen ved at de er blevet læst. Når du har gjort det, skal du lukke applikationen og deaktivere flytilstanden for at genoprette forbindelse til internettet, og de beskeder, du har besvaret vil blive sendt, og dine kontakter vil se, om du har læst deres meddelelser eller ej.

7

Hvis du har nydt at vide, hvordan du ikke kan vises online i WhatsApp, kan du også være interesseret i andre meget nyttige tips til denne applikation:

  • Sådan bruger du WhatsApp på din computer
  • Sådan markeres beskeder som ulæst på WhatsApp for Android
  • Sådan slettes meddelelser fra en WhatsApp-gruppe