Sådan skjuler du retweets fra en person, jeg følger på Twitter

Hvis du vil følge nogen, men ikke ønsker at se deres RT'er, kan du "slukke" deres retweets. Dette er en funktion, der kan være meget nyttig på Twitter, men er ikke kendt eller udbredt af brugere af det sociale netværk. Derfor forklarer vi, hvordan du holder op med at se de retweets af brugere, du følger på Twitter.

Fremgangsmåden for at følge

1

Først skal du få adgang til din Twitter-konto og logge ind med dit brugernavn eller din email-adresse og dit kodeord.

Bemærk, at denne handling skal ske fra webversionen af ​​Twitter, det vil sige, det vil ikke være muligt via apps af elektroniske enheder som smartphones eller tablets.

2

Gå til din profil og få adgang til listen over personer, du følger Du kan gøre det via tweet-tælleren, brugere du følger, tilhængere og favoritter, der vises ved siden af ​​dit profilbillede.

3

Klik på tandhjulet, der vises ved siden af ​​navnet på den bruger, som du ikke ønsker at se retweets på din Twitter-tidslinje. I rullemenuen, der vises, skal du vælge indstillingen: 'Deaktiver retweets.'

4

I øjeblikket vises en pop op-meddelelse øverst på skærmen, at Twitter vil bekræfte, at du har deaktiveret retweets af den pågældende bruger og derfor ikke længere vises på din tidslinje.

Hvis du vil fortryde handlingen, skal du gentage den samme proces og klikke på 'Aktiver retweets', så du kan se retweets af den pågældende person i din tidslinje.

tips
  • Husk, at brugerne har fjernet visualisering af retweets, fordi man ser dem igen, skal du gå til hver bruger for at se om det er aktivt eller ej.