Sådan privatiseres mine Facebook-statuser

Med mere end 600 millioner registrerede er Facebook blevet et af de mest populære sociale netværk i løbet af de sidste tre år. Forbrugere af det sociale netværk er begyndt at bekymre sig om at vide, hvilke oplysninger de deler, og hvad de kan gøre for at forhindre alle deres publikationer i at blive set af verden.

Hvis du vil vide, hvordan du privatiserer dine stater og stadig ikke ved, hvordan, i .com, forklarer vi det trin for trin.

Du skal bruge:
  • En computer med internetadgang.
  • En Facebook-konto.
Fremgangsmåden for at følge

1

Gå til Facebook og log ind med din email og adgangskode. Gå til din tilstand, skriv det, du vil dele, og klik på 'Venner' før du klikker på 'Udgiv'.

2

For at privatisere dine stater skal du vælge 'Brugerdefineret'.

3

Skriv nu i afsnittet "Hide this information to these people", navnet på de mennesker, du ikke vil se den status, du skal sende.

4

Hvis du fortryder og ønsker at ændre privatlivets indstillinger, ser du det offentliggjorte indhold og vælger folkikonet på publikationen. her kan du skifte fra 'Custom' til 'Just me', 'Friends' eller 'Public'.