Sådan beskytter jeg mit Facebook profilbillede

Ændringerne i privatlivets muligheder for Facebook har givet meget at tale om, men der er alternativer til at begrænse adgangen for fremmede til vores profil og sikre, at kun venner ser vores konto fuldt ud.

Men når det kommer til vores profilbilleder, og selvom vi har privatlivets fred korrekt, har enhver mulighed for at få adgang til dem og udvide dem for at se dem bedre, noget, der ikke er meget privat at sige. Vil du forhindre dette i at ske? Er du ikke interesseret i andre snooping på dine profilbilleder? Fortsæt læsning, fordi i .com forklarer, hvordan du beskytter dit Facebook profilbillede og garanterer dit privatliv.

Fremgangsmåden for at følge

1

For at beskytte dit Facebook profilbillede er det første, du skal gøre, at få adgang til din konto i dette sociale netværk. Når du er inde, gå direkte til din personlige profil og klik på hvad der er dit profilbillede.

Lige ved siden af ​​datoen for fotografiet tryk på planetikonet, som du finder, du vil se, hvordan menuen "Hvem skal se dette?" Vises. Dit foto vil blive markeret som offentligt, hvis du ønsker at det kun kan forstørres af dine kontakter, skal du vælge "Friends" -alternativet . Med denne ændring vil kun dine Facebook-kontakter kunne udvide dit profilbillede.

Det er vigtigt, at du gentager dette trin med hvert af de billeder, der vises på din profil for at beskytte dem alle.

2

Men hvad hvis du ikke vil have nogen til at kunne udvide dit profilbillede ? I tilfælde af at du søger den maksimale beskyttelse, skal du klikke på alternativet "Flere muligheder" og vælge "Kun mig". På denne måde vil du kun kunne udvide dine profilbilleder, resten af ​​brugerne, herunder dine venner, vil altid se den i små.

3

Facebook tilbyder også et endnu mere personlig alternativ, hvis du kun vil have nogle af dine venner til at udvide dit profilbillede, eller at bestemte personer ikke kan gøre det.

For at konfigurere det skal du kun trykke på "Custom", som du finder i slutningen af ​​rullemenuen. Hvis du senere skifter dit sind og beslutter at beskytte dit Facebook profilbillede kun fra andre brugere, men ikke fra dine venner, skal du blot udføre den samme procedure og vælge det alternativ, som vi har forklaret i første trin.

4

Nu ved du en ny måde at opretholde sikkerhed og privatliv på din profil, opfordre dem til at sætte det i praksis og beskytte din konto fra snoops.